Senest opdateret 6. marts
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8703006158
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 820 gram
Flot bog med hard cover og 231 sider. Har aldrig været brugt.
Senest opdateret 9. februar
fra 2005 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1. bogklubudgave
Oplag: 1
ISBN: 87-03-00615-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Gyldendals slankekogebog – 231 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Fotos: Jesper Glyrskov. - Pris ex forsendelse -B1733 – 07 - 10465
Senest opdateret 9. februar
6. udgave fra 2006 på forlaget Gyldendal - 4. oplag
ISBN: 87-00-75418-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Frøken Jensens Kogebog - 366 sider - Hardback med plastbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse - B1712 –06 - 10566.1
Senest opdateret 7. februar
1. udgave fra 2001 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700683345
Kategori: Kogebøger
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
En lang række af de velkendte klassiske retter fra Frøken Jensens Kogebog 1901 bliver her præsenteret i en ganske lidt revideret form og med stemningsfulde farvefotos i den for tiden hotte nostalgiske stil. Det er de evigtgyldige danske hverdags- og lidt mere festlige retter: bankekød, benløse fugle, forloren hare, karamelbudding mv., der her er anrettet på mormors dug og med tallerkenrækken i baggrunden. Det er Frøken Jensen som livsstil i en smuk bog der forener det moderne med det gamle. Bogen er indbundet og er flot som ny, da den aldrig har været brugt.
Senest opdateret 5. februar
5. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal
Oplag: 12
ISBN: 8700372420
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Fotografisk optryk af titelbladet fra første udgave 1901. 274 sider, rigtig flot grønt hellærreds bind i originalt beskyttende og praktisk plastomslag. Rigtig flot stand.
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2002 på forlaget Aschehoug
Oplag: 1.
ISBN: 9788711128930
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 440 gram
Bogen er overskueligt opbygget med generelle sylteråd, sødsyltning, råsyltning, frysetøj, gele, salt, sursyltning, chutney, pickles og kryddereddiker samt et afsnit med delikatesser. Nærmest uundværlig når vi ser på selvforsyning og konservering af naturens gaver. Hardback - Kartonbind -120 sider Meget FLOT eksemplar ( 174 x 234 mm )
Senest opdateret 15. januar
1. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal -5. oplag
ISBN: 87-00-34738-8
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1345 gram
Smag på Italien – 253 sider – Hardback - Sprog: Dansk . Har mere end 100 populære klassiske og nyere retter inspireret af det italienske køkken. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 10. januar
fra 1998 på forlaget Bogklubben Samtid – 1. bogklubudgave -1. oplag
ISBN: 87-78-70075-2
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1345 gram
Smag på Italien – 253 sider – Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk . Har mere end 100 populære klassiske og nyere retter inspireret af det italienske køkken. Alle opskrifter er illustreret med farvefotos. - Pris ex forsendelse - B1715 -19– 10393.1
Senest opdateret 3. februar
1. udgave fra 2005 på forlaget gyldendal
ISBN: 87-03-00615-8
Kategorier: Bolig, Kogebøger, Sundhed
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
indbundet. Det er vigtigt, at sætte sig realistiske mål. bogen indeholder god baggrundsviden og giver inspiration til hvordan det praktisk skal gribes an. opdelt i afsnit mænd, kvinder og børn., og med gode traditionelle og nye opskrifter som bygger på det koncept, at mad under vægttab skal være v
Senest opdateret 27. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Aschehoug
Oplag: 3
ISBN: 87-11-12893-3
Kategorier: Hjemkundskab, Kogebøger
pris: 62 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 665 gram
Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (S70) Vejer 465 gram.