Søg efter bog


Din søgning gav: 5 resultater
  1. Billede af bogen Frankrigs ædle druer og store vine

    Senest opdateret 22. marts

    Frankrigs ædle druer og store vine

    Af André L. Simon

    fra 1958 på forlaget Ejnar Munksgaard

    Kategori: Vinbøger

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1025 gram

    Frankrigs ædle druer og store vine – 191 sider - Lærredsbind med læderryg - Smudsbind med brugsspor (reparerede) - Sprog: Dansk – Oversat af Mogens Boisen – Med 24 farvefotografier af Percy Hennell og 8 kort og dekorationer udført af Asgeir Scott - Navn på friblad. Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Frankrigs ædle druer og store vine

    Senest opdateret 12. marts

    Frankrigs ædle druer og store vine

    Af André L. Simon

    fra 1963 på forlaget Munksgaard

    Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Frankrigs ædle druer og store vine -261s- Paperback. En charmerende og højt berømmet vinbog med pragtfulde farvefotografier. B2025-06-276 - Pris ex forsendelse, vægt 210g.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Frankrigs ædle druer og store vine

    Senest opdateret 21. februar

    Frankrigs ædle druer og store vine

    Af André L. Simon

    fra 1968 på forlaget Ejnar Munksgaard –- 2. oplag

    Kategori: Vinbøger

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1025 gram

    Frankrigs ædle druer og store vine – 191 sider - Lærredsbind med læderryg - Smudsbind med brugsspor (reparerede) - Sprog: Dansk – Oversat af Mogens Boisen – Med 24 farvefotografier af Percy Hennell og 8 kort og dekorationer udført af Asgeir Scott. – Pris ex forsendelse -1


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. april

    The International Wine and Food Society's Guide to The Commonsense of Wine

    Af André L. Simon

    fra 1966 på forlaget The international Wine and Food publishing Company - Bonanza Books New York

    Kategori: Øvrige

    pris: 120 kr

    Sideantal: 192
    Sprog: Engelsk Indbinding: Helshirting med smudsomslag. Tilstand: Smudsomsl. lidt nusset i kanterne,ellers i fremragende stand With an introduction by André Maurois. Exlibris


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    A Concise Encyclopedia of Gastronomy

    Af Andre L. Simon

    fra 1981

    Kategori: Øvrige

    pris: 145 kr

    Indbinding: Hardback with cloth spine and d/j
    Preface by Nika Hazelton


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort