Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 1996 på forlaget Klematis
ISBN: 87-7721-809-4
Kategori: Rejsebøger/guides
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Det bedste fra ROM - Anders Grøndahls hemmelige adresser. 124 sider. Tegning illustreret paperback i lommeformat. "Jo, vist var det spændende at opleve Forum Romanum, Peterskirken og Pantheon. Men hvor skal vi spise i aften ? Her finder du svaret!". B2104-381 Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 19. februar
1. udgave fra 2013 på NYT NORDISK FORLAG * ARNOLD BUSCK
Oplag: 2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
88 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!
Senest opdateret 19. februar
1. udgave fra 2013 på Nyt Nordisk Forlag
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
88 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY!
Senest opdateret 6. februar
1. udgave fra 1987 på Forlaget Thorsgaard
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Rejsebøger/guides
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
79 sider - Illustreret - NY/uåbnet!
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2015 på Nyt Nordisk Forlag
ISBN: 9788717045576
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 384 gram
Med sous vide-teknikken har du mulighed for at lave helt utrolig mad i særklasse - det hjælper "Sous vide kogebogen" dig med. Med vakuum og vandovn er det let og innovativt at lave en middag, der slår benene væk under gæsterne. Sous vide-teknikken er hemmeligheden bag restauranternes møre kød. Det er blevet nemmere for almindeligt dødelige at lave mad på dette niveau derhjemme, fordi der er kommet nyt og billigt grej til det på markedet, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave mad på Michelin-niveau. Hardback - 96 sider ( 189 x 224 mm )
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2014 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 570 kr – stand: ★★★★★★
89 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som NY! - (En Salte- og Røgebog + opskrifter)
Senest opdateret 20. februar
1. udgave fra 1994 på forlaget Klematis
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
84 sider - ill. i farve - indb. - STORT tværformat - som NY!
Senest opdateret 3. marts
fra 1987 på Forlaget Thorsgaard
ISBN: 87-88165-41-8
Kategorier: Italiensk, Mad & gastronomi, Rejsebøger/guides
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 105 gram
Smag og behag i Rom: Spændende romerske spisesteder – 80 sider – Papbind - Hæftet - Sprog: Dansk. Hyggelige aftener med god mad hører til nogle af Romferiens højdepunkter. Byen er berømt for sin pragtfulde madkunst, men hvordan kan man opleve den uden at blive flået? Det giver denne bog svaret på med sin udførlige anmeldelse af en række dejlige spisesteder i Rom. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 27. marts
fra 2010 på Nyt Nordisk Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 175 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 129
Indbinding: Hardback
Rigt illustreret med fotos af forfatteren. Fotografisk billedværk om en lang række småbyer, huse, fiskerihavne, marinaer, restauranter, forretninger, museer og naturmiljøer langs Strandvejen, med oplysninger om stedernes natur, historie, arkitektur og dagligliv
Senest opdateret 27. marts
fra 2004 på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Kategori: Øvrige
pris: 155 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 128
Indbinding: Forlagsbind
Stort format, rigt ill. med fotos i farver.