Senest opdateret 8. januar
fra 1991 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 87-595-0127-8
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 225 sider. Sprog: Dansk. Et rødvins-leksikon og en vejledning i at vælge den rigtige vin til enhver lejlighed. Oversat fra engelsk efter "Red wine guide (1990)" af Leif Jørgensen. (2104-0144).
Senest opdateret 8. januar
fra 1991 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 87-595-0171-5
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback med smudsomslag. 227 sider. Sprog: Dansk. Et hvidvins-leksikon og en vejledning i at vælge den rigtige vin til enhver lejlighed. Oversat fra engelsk efter "White wine guide (1990)" af Leif Jørgensen. (2104-0145).
Senest opdateret 14. marts
fra 1991 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8759501715
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 227
Indbinding: Originalbind med smudsomslag
Senest opdateret 14. marts
fra 1991 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8759501278
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 225
Indbinding: Originalbind med smudsomslag
Senest opdateret 14. marts
fra 1999 på forlaget Mitchell Beazley
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 192
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
Illustreret i farver. Bogen er på engelsk
Senest opdateret 12. marts
fra 1991 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 228
Sprog: Dansk Indbinding: Helshirting med smudsomslag Tilstand: Pænt eksemplar. Et hvidvins-leksikon og en vejledning i at vælge den rigtige vin til enhver lejlighed.