Søg efter bog


Din søgning gav: 10 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 8. marts

    Gastronomisk haandbog. Kulinariske studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af ALI-BAB

    2. udgave fra 1978 på forlaget NNF

    ISBN: 87 17 02013 1

    Kategorier: Vinbøger, Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Fotografisk genoptryk af den danske 1.udgave fra 1944. 1096 sider. Orig. kartonbind.217å322


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. marts

    Ali-Bab - Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1976Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 135 kr – stand: ★★★★

    Indbinding: 2
    I kassette. Små brugsspor. Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder,


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    Ali-Bab - Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1976Nyt Nordisk forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 150 kr

    Sideantal: 1096
    Sprog: Dansk Indbinding: Hardback i kassette Tilstand: Pænt eksemplar. Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 7. marts

    Gastronomisk haandbog

    Af Ali-Bab

    2. udgave fra 1978Nyt Nordisk Forlag

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    Dekoreret papbind. Med tidligere ejers navn. 1096 sider. Tillægges 45,- kr. ved evt. forsendelse.(vejer over 2 kg)


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 2. marts

    Gastronomisk Haandbog

    Af Ali-Bab

    fra 2011Nyt Nordisk Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 135 kr

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Hardback.
    Klassikeren i fotografisk genoptryk af udgaven fra 1944.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 2. marts

    Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1975Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 150 kr – stand: ★★★★

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Hardback
    Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 30. januar

    Gastronomisk Haandbog - Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af Ali-Bab

    fra 1975Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    ISBN: 8717020131

    Kategori: Øvrige

    pris: 135 kr

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Kartonbind
    Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. marts

    Gastronomisk Haandbog. Kulinariske studier med en grundig gennemgang alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling. Introduktion ved George Kringelbach.

    Af Ali-Bab

    1. udgave fra 1976 på forlaget NNF Arnold Bussck

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2300 gram

    Fotografisk optryk af 1. udgaven fra 1944 1096 indb papbind


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. januar

    Gastronomisk haandbog. Kulinariske studier med en grundig gennemgang alle franske vines historie, fremstilling, årgange og behandling.

    Af Ali-Bab

    fra 1944 på forlaget Hassing

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 310 kr – stand: ★★★★★

    Indbundet, gult halvshirting.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Billede af bogen L´art culinaire Francais

    Senest opdateret 30. december

    L´art culinaire Francais

    Af Ali-Bab

    1. udgave fra 1957

    Kategori: Kogebøger

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 3000 gram

    Fantastisk flot fransk kogebog.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog