Senest opdateret 29. september
1. udgave fra 2015 på forlaget Turbine
Oplag: 1
ISBN: 9788740605105
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 629 gram
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du egentlig kan lave af lækker mad, der i dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i din daglige madlavning. Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær, sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat med rå chokoladesovs til dessert. Jessica Nadel sætter fokus på primært de grønne grønsager og introducerer os til en lang række mindre kendte af slagsen på en sådan måde, at man virkelig får lyst til selv at prøve dem af og suge til sig af alle de vitaminer, mineraler og antioxidanter, de bugner af. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere meningsfuld madlavning.
Senest opdateret 24. september
fra 2015 på Turbine forlaget
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 176
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Fejlfrit eksemplar Grønne grønsager på mere end 100 forskellige måder. Har du et ønske om at få flere grønsager ind i hverdagen, men synes du, at du hele tiden kører i den samme rille af blandede salater og g