Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2013 på forlaget Politiken / GB
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
254 sider - illustreret i farve - indbundet - Nærmest som NY!
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711418178
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1186 gram
Indeholder 50 opskrifter: kødretter, vegetarretter, pastaretter, curryretter, desserter m.m., som kan laves på en halv time. Antal sider: 287 - Indbinding: Hardback med smudsomslag.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
ISBN: 9788711182970
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 955 gram
Retter med kun 5-6 ingredienser. Tager højst 20 min at tilberede. Retter der kan laves daglig. Indeholder 6-8 ingredienser og tager mindre end 1 time at tilberede. Retter som imponerer. Kan indeholde eksotiske ingrediensker og tager 1 time eller mere at tilberede. Illustreret i farver. Antal sider: 160 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken
ISBN: 9788740026498
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 711 gram
Opskrifter på salater fordelt på årstiderne. Derudover opskrifter på tilbehør: Olier, cremer, dressinger, kryddersmør, pestoer, dip, syltede grøntsager og bær samt sirup. Antal sider: 224 - Indbinding: Hæftet.
Senest opdateret 18. april
fra 2005 på forlaget Haddock ApS
ISBN: 87-989777-1-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Kogebøger, Mad og Gastronomi: Rodfrugterne - enkel og god mad - 80 sider - Foto-illustreret hardback med tilsvarende smudsbind. Rigt illustreret med farvefotografier med tilhørende opskrifter. Ex forsendelse
Senest opdateret 18. april
fra 2008 på Politikens Forlag
ISBN: 978-8756-7887-55
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Øvrige
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 725 gram
"Kernesund mad som forvandler familien på få uger". Store ord. Men læs og døm selv. Her er inspiration til festlig hverdagsmad og frokost. Der er klassikere for hele familien uden sukker, gluten og kemi. Der er mad mod topmave, søvnløshed, allergi og fordøjelsesproblemer. Velbekomme. Hardback - 208 sider - Rigt illustreret. Nyt og fejlfrit eksemplar.
Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 2004 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-567-6601-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505
Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: 1
ISBN: 978-87-413-0007-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 185 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Simple retter i verdensklasse - 224 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Rummer hundredvis af opskrifter, tips og gode ideer til nem og lækker mad fra hele verden, så både nøjsomme krejlere og samtalekøkkenindehavere selv med få midler og ringe køkkenerfaring kan servere simple herligheder i verdensklasse, ud fra de indkøbsmuligheder vi har i dag. - Pris ex forsendelse - B1719 -19– 11011
Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendals Bogklubber -1. oplag
ISBN: 87-00-69964-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1060 gram
Spis igennem – 312 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustrationer af Anne – Li Engström. Ikke siden Middelalderen har ernæringsvidenskaben og gastronomien gjort en alvorlig indsats for at tale samme sprog. Men nu har fedmeprofessoren og madelskeren udfordret sig selv og hinanden. Det er der blandt andet kommet et forskningssamarbejde og denne koge- og debatbog ud af. Hvorfor bliver stadigt flere danskere overvægtige? Er det den mad, vi ikke spiser, der gør os fede? Og hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt? Det er et par af de grundlæggende spørgsmål, som Arne Astrup og Claus Meyer her giver svarene på - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 18. april
2. udgave fra 2002 på Politikens Forlag -2. oplag
ISBN: 87-567-6724-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1480 gram
Mors mad året rundt – 472 sider – Papbind med flapper – Sprog: Dansk – Foto: Anne – Li Engström, Jens Bull, Camilla Plum, Polfoto, m.fl.. Er en personlig kogebog med holdninger, skrevet af den hurtigsnakkende kogekone Camilla Plum. Mange kender sikkert allerede hendes kradse pen og skelsættende opskrifter fra Politikens spalter. Mere end 500 opskrifter til at lave mad året rundt med årstidens råvarer - Pris ex forsendelse