Tilbage til forsiden

Din søgning gav 6020 resultater. Ny titelsøgning Udvidet søgning

Kogebøger

Sortér efter: Forfatter, Titel eller Pris

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 241
  1. Senest opdateret 11. september

    KLASSISK ITALIENSK KØKKEN

    Af JENS RAMSING (oversætter

    på forlaget NAUMANN & GÖBEL

    ISBN: 3-625-11060-1

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    NY BOG

  2. Senest opdateret 11. september

    GOD MAD MED MANGE GRØNSAGER

    Af LARS SONNE-HANSEN OG HELLE HØGH

    1. udgave fra 1994 på forlaget KRÆFTENS BEKÆMPELSE

    ISBN: 87-12-02761-8

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Spændende opskrifter og ideer til herlige retter med årstidens friske grønne råvarer - og kød, fisk og mælkeprodukter som dejligt tilbehør. Udgives i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse

  3. Billede af bogen

    Senest opdateret 29. august

    den klassiske køkkenskole oversat og bearbejdet af suhrs husholdningsskole

    Af anne willan

    1. udgave fra 2000 på forlaget gad

    ISBN: 8712024090

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★

    3. opl. 22x28 cm. 526 sider. indbundet med smudsomslag. ill. i s-h og farve. alm. brugsspor. 2510 gram

  4. Senest opdateret 11. september

    Vegetarisk Saisonkøkken

    Af ERWIN LAUTERBACH

    fra 1995 på forlaget BOGLIG OG LIVSSTIL

    ISBN: 87-7807-319-7

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    SOM NY

  5. Billede af bogen

    Senest opdateret 17. oktober

    Brug

    Af Miraim Glæsel & Jan Glæsel

    fra 2012 på forlaget Lindhardt & Ringhof

    Kategori: Kogebøger

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Stort tværformat.Hardback-indbundet.

  6. Senest opdateret 18. oktober

    MADAM MANGORS BEDSTE

    Af MOGENS BRANDT (udvalgt og kommenteret ved:)

    1. udgave fra 1966 på forlaget HANS REITZEL - MOGENS BRANDTS GASTRONOMISKE BIBLIOTEK

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★

    234 sider - FINT INDBUNDET - nærmest som NY.

  7. Billede af bogen

    Senest opdateret 29. oktober

    World Vegetarian Cookbook

    Af Sarah Brown´s

    fra 2004 på forlaget TED SMART

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 35 kr – stand: ★★★★★★

    TABAT VED KØB AF FLERE - FÅ OP TIL 50% - FÅ TILSENDT BOGLISTE CA. 2500. BOG 2803-h46

  8. Senest opdateret 29. august

    Vi laver sund mad

    Af LUNDBERG, KNUD

    fra 1971 på forlaget Politikens h?ndbogsserie

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 40 kr – stand: ★★★★

    256 s. Indb. Illustr.

  9. Billede af bogen

    Senest opdateret 26. oktober

    SOUTH BEACH KOGEBOGEN

    Af Dr. Arthur Agatston

    1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 978-87-11-26170-5

    Kategorier: Sundhed, Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. Købes flere end 2 bøger samlet gives 10% rabat. (L167) Vejer 1125 gram.

  10. Senest opdateret 17. oktober

    PÅ KRUKKER OG FLASKER - Årstidens opskrifter og husråd

    Af JANE NEWDICK

    1. udgave fra 1997 på forlaget BOLIG OG LIVSSTIL

    ISBN: 87-7807-693-5

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

  11. Billede af bogen

    Senest opdateret 22. september

    Kærlighed og kammuslinger

    Af Michael Rytz Lundholm

    1. udgave fra 2010 på forlaget Bindslev

    ISBN: 978-87-91299-48-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Som ny - 261 s. - fast pris!

  12. Senest opdateret 21. september

    rigtig godt Tina

    Af Tina Nordström

    1. udgave fra 2004 på forlaget DR

    ISBN: 87-7953-636-0

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    I rigtig godt tina bliver vi præsenteret for nye, lækre retter til en hver lejlighed og årstid. Her er lette sommerretter og en hel, lidt alternativ julemenu. Her er forretter, hovedretter med kød, fisk og fjerkræ, forslag til tilbehør og sidst, men ikke mindst, desserter og kager der nok skal få tænderne til at løbe i vand. Ud i køkkenet og frem med gryderne - man kan næsten ikke vente, når man præsenteres for opskrifter som varm gedeost med friske figner, letstegt fisketatar med ristede asparges, parmesan og hvidløgscreme, tomat-timian-kylling i lergryde og panna cotta med lime-marinerede bær. Og inden vi ser os om, er det på tide at afprøve de nye juleopskrifter på laks, and og krydderikogte klementiner . Tina inviterer også læserne indenfor til fest med vennerne og fortæller også om, hvordan det er at være på skærmen.

  13. Senest opdateret 8. november

    Dr. Atkins' Nye Kostrevolution

    Af ROBERT C. ATKINS

    1. udgave fra 2005 på forlaget bogklubben

    ISBN: 87-604-1952-0

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    flot hardback

  14. Senest opdateret 11. september

    Den lette GI kostplan - tab dig og få mere energi med det glykæmiske indeks

    Af HELEN FOSTER

    1. udgave fra 2004 på forlaget BOGKLUBBEN

    ISBN: 87-604-2013-8

    Kategorier: Sundhed, Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

  15. Billede af bogen

    Senest opdateret 9. november

    Klap gællerne i! : sådan får du mere fisk ind i dit køkken

    Af Susanne Engelstoft Rasmussen

    1. udgave fra 2009 på forlaget Thaning & Appel

    ISBN: 9788741300917

    Kategori: Kogebøger

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hardback

  16. Billede af bogen

    Senest opdateret 27. september

    kogebog for grønland. tekst på dansk og grønlandsk

    Af caia hansen. 1975

    1. udgave fra 1975 på forlaget den kongelige grønlandske handel

    Kategorier: Kogebøger, Grønland

    pris: 70 kr – stand: ★★★★

    3. opl. 17x23 cm. 294 sider. indbundet. brugsspor

  17. Senest opdateret 29. august

    Nem fransk mad

    Af PELLAPRAT, H.P

    på forlaget Edito b?ger

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 40 kr – stand: ★★★★

    u.?r, R?dt l?rredsbind. 174 s. 500 opskrifter, bl.a. Supper, Hors d'oeuvre, sauce, fiskeretter, skaldyr, ?ggeretter, fjerkr? og vildt. Oversat og bearbejdet af Sonja Rindom.

  18. Senest opdateret 2. september

    PETER PLYS' KOGEBOG

    Af WALT DISNEY

    1. udgave fra 1991 på forlaget WINTHER

    ISBN: 87 18 01630 8

    Kategorier: Kogebøger, Børn & forældre,, Børnebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

    ÆSELØRE - ELLERS SOM NY!

  19. Billede af bogen

    Senest opdateret 27. oktober

    Chokolade. Nemme og lækre opskrifter trin-for-trin

    Af Paul Schiøtt

    Kategorier: Kogebøger, Hobby, Mad & gastronomi, Faglitteratur

    pris: 45 kr – stand: ★★★★★★

    **med i tilbud: vælg 5 bøger for 150 kr** Chokolade. Nemme og lækre opskrifter trin-for-trin af Paul Schiøtt Hardback, med intakt smudsomslag. Nærmest som ny bud fra 45 kr + evt. forsendelse *Handel kan foregå kontant, via bankkonto & Mobilepay*

  20. Senest opdateret 11. september

    Mine bedste opskrifter fra Provence

    Af Michel Biehn

    fra 1998 på forlaget BOLIG & LIVSSTIL

    ISBN: 87-7807-324-3

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 125 kr – stand: ★★★★★★

    BOG MED FINT SMUDSBIND

  21. Senest opdateret 11. september

    Gastronomisk Rejse i Søhøjlandet

    Af Kirsten Breindahl

    fra 2003

    ISBN: 87-91355-00-1

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★★

    Et væld af spændende opskrifter kombineret med dejlige stemningsbeskrivelser og lidt historisk baggrund bringer os tæt på de mennesker, der driver madstederne i bogen Gastronomisk Rejse i Søhøjlandet. Den tager os med rundt til helt små caféer, udenlandske restauranter, klassiske og gedigne kroer samt hoteller og berømte stjernekøkkener i det midtjyske Søhøjland. Bogen er i sin udsmykning meget smuk, forsynet med dejlige armosfærefyldte billeder. Forfatter og udgiver er journalist Kirsten Breindahl, medlem af Danske Madpublicister og mangeårig skribent på livsstilstoffet, herunder gastronomien.

  22. Senest opdateret 22. september

    Den amerikanske kogebog

    Af SVARRE, KAREN-LIS OG STIG ANDERSEN

    1. udgave fra 1985 på forlaget Gyldendals Bogklub

    ISBN: 87 01 06192 3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    616å289

  23. Senest opdateret 17. oktober

    SØDE FRISTELSER - kager og pynt

    Af Helene S. Lundberg

    1. udgave fra 2005 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 87-632-0661-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    80 sider - indbundet - ill. - stort format - som NY!

  24. Senest opdateret 6. oktober

    Krøllerier 93 opskrifter med krølle på halen

    på forlaget Danske slagterier

    ISBN: 87-982522-2-4

    Kategori: Kogebøger

    pris: 10 kr – stand: ★★★★★

  25. Senest opdateret 6. oktober

    Den store kyllingebog

    fra 1983 på forlaget Lademann

    ISBN: 87-15-07723-3

    Kategori: Kogebøger

    pris: 50 kr – stand: ★★★★★

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 241
 

Nyeste bøger