Senest opdateret 24. april
fra 1994 på forlaget A J.B. Fairfax Press Publication
ISBN: 1-86343-179-9
Kategorier: Engelsk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 790 gram
Low cholesterol, fat, salt recipes – 96 pages – Hardback med tilsvarende smudsbind (med lette brugsspor) –Sprog: Engelsk - Editors: Marian Broderidck and Ingaret Ward – Photography: Ashley Mackevicius, Andrew Elton, Michelle Gorry og Yanto Noerianto. The book is packed with all informations you need to know to achieve and maintain a healthy lifestyle, this book is a must for all those who want to live longer and enjoy life to the full. With more than 70 mouthwatering colour photographs. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. april
1. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendals Bogklub –– 1. oplag
ISBN: 87-03-00268-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1125 gram
Lev fedt – bliv slank året rundt – Omega- metoden – 201 sider – Hardback – Sprog: Dansk – Fotos: Columbos Leth. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. april
fra 2009 på Forlaget Winther Grafik
ISBN: 978-87-993208-0-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Frugtbrændevin – En aquavitisk historie fra Sydfyn – 118 sider – Hardback – Sprog: Dansk. En tradition for frugtbrændevin har vi ikke i Danmark – den skal vi først til at skabe nu. Men en lang og begivenhedsrig tradition for indtagelse af brændevin har vi i høj grad…. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. april
3. udgave fra 2003 på PP Forlag – 1. oplag
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 580 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Papbind – Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. april
fra 2012 på forlaget Parragon
ISBN: 978-1-4454-8639-0
Kategorier: Italiensk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Det italienske køkken - Traditionelle og moderne opskrifter på de bedste italienske retter -96 sider - Plastikbind - Sprog: Dansk -Oversat af Morten Pedersen - Fotos: Martin Kurtenbach, Buenavista Studio -Indledning: Linda Doeser. Bogen giver et fascinerende indblik i den kulinariske historie og geografi, som har gjort det italienske køkken så enestående og specielt. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. april
2. udgave fra 1999 på forlaget Netto
Oplag: 3
ISBN: 87-90059-11-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Kalkun & Kylling – 72 sider - illustreret hardback - Sprog: Dansk - Farvefotos af Lars Kaslov. Bogen giver forslag til en serie vidt forskellige retter fra mange verdenshjørner -lige fra den lette sandwich og madpakke-venlige burgerboller over den lækre middagsret til fjerkræ-buffeter. Samtidig er her gode råd om køkkenhygiejne og partering af hele kalkuner og kyllinger. – Pris ex forsendelse -B1720 – 11 -10689
Senest opdateret 24. april
fra 1991 på Eget Forlag
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 155 gram
BAGVÆRK brugt på Landmaalergaarden 1910-30: 50 gamle opskrifter fra konerne i Gummerup by og Køng sogn – uden sidetal - Klammehæftet - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h. – Pris ex forsendelse -B1720 – 02 -10555
Senest opdateret 23. april
6. udgave fra 2015 på forlaget Muusmann
Oplag: 1
ISBN: 978-87-93314-52-8
Kategorier: Kogebøger, Sundhed
pris: 64 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 875 gram
Softback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K435) Vejer 675 gram.
Senest opdateret 22. april
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 125 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 2500 gram
Hjemmebag – i 2 ringbind – - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i farver. Indeholdende trykt farvekort over hver opskrift. - Pris ex forsendelse -B1775 – 08 -10801
Senest opdateret 22. april
fra 1993 på forlaget Olivia
ISBN: 87-89019-73-3
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 155 gram
Søde sager for små slikmunde af rene råvarer - 48 sider - Paperback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver. Bogens opskrifter på søde og sager er alle baseret på økologiske og biodynamiske produkter uden brug af farvestoffer eller andre kunstige tilsætningsstoffer. - Pris ex forsendelse -B1720 -19 -11015