Søg efter bog


Din søgning gav: 2787 resultater
  1. Billede af bogen PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Senest opdateret 19. april

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet

    Af Lars Boesgaard

    2. udgave fra 2002 på forlaget Gyldendal - Rejseudgave -1.oplag

    ISBN: 87-02-01687-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Vinbøger

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    PROVENCE - Vinen, maden og landskabet -446 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver -Retterne er fotograferet af Tine Duch. Første del af bogen er en rejse gennem de provencalske vinregioner. Anden del handler om maden og det provencalske køkken. - Pris ex forsendelse -B1702 - 16-10355.2


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen HVAD SKAL VI SPISE?

    Senest opdateret 19. april

    HVAD SKAL VI SPISE?

    Af Jane Hornby

    1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    Oplag: 1

    ISBN: 978-87-11-40208-5

    Kategori: Kogebøger

    pris: 86 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2185 gram

    Hardback. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (P33A) Vejer 1985 gram.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  3. Billede af bogen Spise med Price - Sæson 1 & 2 (2 bind)

    Senest opdateret 19. april

    Spise med Price - Sæson 1 & 2 (2 bind)

    Af Adam og James Price

    1. udgave fra 2010 på forlaget DR & Lindhardt og Ringhof

    ISBN: 978-87-7680-472-5&978-87-11-41293-0

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 2400 gram

    Spise med Price - Sæson 1 & 2 (2 bind) - 176 +183 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Til alle som er faldet for brødrenes gode humør og dejlige mad. - Pris ex forsendelse -B1716 -19 -10938


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Billede af bogen BÆR I HAVEN og KØKKENET

    Senest opdateret 19. april

    BÆR I HAVEN og KØKKENET

    Af Ritt Bjerregaard & Jørgen Vittrup

    1. udgave fra 2013 på forlaget Politiken / GB

    Kategorier: Hus & have, Kogebøger

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    254 sider - illustreret i farve - indbundet - Nærmest som NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Jamies mad på 30 minutter

    Senest opdateret 19. april

    Jamies mad på 30 minutter

    Af Jamie Oliver

    1. udgave fra 2011 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    ISBN: 9788711418178

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1186 gram

    Indeholder 50 opskrifter: kødretter, vegetarretter, pastaretter, curryretter, desserter m.m., som kan laves på en halv time. Antal sider: 287 - Indbinding: Hardback med smudsomslag.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Mad, middag, menu

    Senest opdateret 19. april

    Mad, middag, menu

    Af Curtis Stone

    1. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 9788711182970

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 955 gram

    Retter med kun 5-6 ingredienser. Tager højst 20 min at tilberede. Retter der kan laves daglig. Indeholder 6-8 ingredienser og tager mindre end 1 time at tilberede. Retter som imponerer. Kan indeholde eksotiske ingrediensker og tager 1 time eller mere at tilberede. Illustreret i farver. Antal sider: 160 - Indbinding: Helshirting med smudsomslag.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen SalatTøsen - salater hele året rundt

    Senest opdateret 19. april

    SalatTøsen - salater hele året rundt

    Af Mette Løvbom

    1. udgave fra 2016 på forlaget Politiken

    ISBN: 9788740026498

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 155 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 711 gram

    Opskrifter på salater fordelt på årstiderne. Derudover opskrifter på tilbehør: Olier, cremer, dressinger, kryddersmør, pestoer, dip, syltede grøntsager og bær samt sirup. Antal sider: 224 - Indbinding: Hæftet.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Billede af bogen Rodfrugterne - enkel og god mad

    Senest opdateret 18. april

    Rodfrugterne - enkel og god mad

    Af Rødderne: Søren E – Jesper C – Columbus – Nano

    fra 2005 på forlaget Haddock ApS

    ISBN: 87-989777-1-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 505 gram

    Kogebøger, Mad og Gastronomi: Rodfrugterne - enkel og god mad - 80 sider - Foto-illustreret hardback med tilsvarende smudsbind. Rigt illustreret med farvefotografier med tilhørende opskrifter. Ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Billede af bogen Kernesund mad

    Senest opdateret 18. april

    Kernesund mad

    Af Ninka-Bernadette Mauritson & Thorbjörg Hafsteinsdottir

    fra 2008Politikens Forlag

    ISBN: 978-8756-7887-55

    Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Mad & gastronomi, Sundhed, Øvrige

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 725 gram

    "Kernesund mad som forvandler familien på få uger". Store ord. Men læs og døm selv. Her er inspiration til festlig hverdagsmad og frokost. Der er klassikere for hele familien uden sukker, gluten og kemi. Der er mad mod topmave, søvnløshed, allergi og fordøjelsesproblemer. Velbekomme. Hardback - 208 sider - Rigt illustreret. Nyt og fejlfrit eksemplar.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Billede af bogen Politikens grønne kogebog

    Senest opdateret 18. april

    Politikens grønne kogebog

    Af Arne Hjernøe

    1. udgave fra 2004Politikens Forlag

    Oplag: 1

    ISBN: 87-567-6601-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1005 gram

    Politikens grønne kogebog - 217 sider – Hardback - Storformat -Sprog: Dansk – Fotos: Lykke Rump. Indeholder inspiration til at bruge grønsager på helt nye måder, men giver også opskrifter på en lang række gode, kendte grønsagsretter. Samtidig fortæller bogen generelt, hvordan man tilbereder grønsager, hvad enten man ønsker at sautere, ovnbage, dampe eller koge. - Pris ex forsendelse - B1719 -16– 10505


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort