Senest opdateret 28. marts
1. udgave fra 2008
Oplag: 1
ISBN: 36-2511-747-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 850 gram
Hardback. A4 format. Afvekslende og lækre opskrifter, udførlige kostplaner til 13 uger. Illustreret. 160 sider
Senest opdateret 28. marts
fra 2012 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 978-87-11-40763-9
Kategori: Kogebøger
pris: 76 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 780 gram
Hardback. Kun ubetydelig hyldespor på cover. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (K560B) Vejer 580 gram.
Senest opdateret 28. marts
1. udgave fra 2009 på forlaget Lindhardt og Ringhof -1. oplag
ISBN: 978-87-11-43474-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Meyers Bageri - 223 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Fotograf: Maria P. Alle de bedste opskrifter på brød og kager fra Meyers eget bageri. Skrevet til dig som ønsker at bage bedre brød, end du gjorde sidst og bedre brød end de fleste andre. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 28. marts
fra 2008 på forlaget Parragon Books
ISBN: 978-1-4075-1994-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Smoothies & frugtdrikke - nemme og velsmagende opskrifter til glæde og inspiration - 224 sider - Hardback med tilsvarende smudsbind - Sprog: Dansk - Fotos: Günter Beer. Smoothies har taget landet med storm, og deres store popularitet er ikke kun begrænset til nogle enkelte aldersgruppe. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 28. marts
fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 978-87-11-37498-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 260 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1900 gram
Grill med Det Danske Grill Landshold - 286 sider + register – Illustreret hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er en grillkogebog skrevet til dig, der gerne vil videre fra stadiet med pølser og koteletter på grillen. Gennem 128 lækre opskrifter får du masser af inspiration til alt det, der er muligt at lave hjemme i haven på din egen grill. – Pris ex forsendelse -B1711– 07 -10306
Senest opdateret 27. marts
1. udgave fra 2014 på forlaget FADL
ISBN: 9788777497124
Kategori: Kogebøger
pris: 600 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 3100 gram
783 sider. Indbundet /Hardback. Nyt eksemplar (fast bogblok). Om bogen hedder det bl.a.: 500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse, som blev udråbet til Århundredets kok af det amerikanske kulinariske institut i 2011. --- Den legendariske kok Paul Bocuse er autoriteten inden for klassisk fransk kogekunst. Han har vundet utallige priser og er manden bag adskillige bestseller-kogebøger. Nu udkommer ”Bocuse – toute la cuise de Paul Bocuse” for første gang på dansk. ---- I denne kogebog deler Paul Bocuse ud af 500 simple, franske opskrifter. Alle opskrifter benytter friske og sunde råvarer, som du kan købe hos grønthandleren eller i supermarkedet. Kogebogen rummer alt fra supper til souffléer, så du kan altid finde en opskrift, der matcher, hvad du måtte have i dit køkken – Bocuse hylder nemlig både fisk, kød, grøntsager og sukker. ---- Bogen henvender sig til amatørkokken, der kan lide at lave god mad. Opskrifterne er designet, så de er lette at tilberede hjemme. Men der er også masser af inspiration til den erfarne kok, for bogen lægger op til, at læseren selv kan fortolke og nytænke de ikoniske retter fra det franske køkken – det handler om madglæde og den gode smag. ---- Paul Bocuse er bedre kendt som det moderne franske køkkens fader. Som kulinarisk ledestjerne gennem 45 år har han vundet tre Michelin-stjerner siden 1965 og modtaget ”The Legion of Honor” i 1975. ---- Bliv inspireret – og kast dig ud i de franske klassikere med Bocuse!
Senest opdateret 27. marts
1. udgave fra 2013 på Forlaget Globe
Oplag: 1.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 102 gram
Rigtig god stand. Fra røgfrit hjem. "Denne bog giver dig rig mulighed for at give dig selv eller familie og gæster en uforglemmelig chokoladeoplevelse. Her får du opskrifter på kager, trøfler, is og småkager med alle former for chokolade: mørk, lys, hvid og flere slags på én gang, så der er noget for enhver smag - ja, selv en fedtfattig kage findes her. 'Chokolade' er en god, lille opskriftsbog, der er nem at have med i køkkenet. Indbydende billeder og letlæst tekst gør bogen nem at bruge i praksis og inspirerende at bladre i. De varierede opskrifter byder på oplevelser til alle smagsløg og giver mange nye og spændende idéer."
Senest opdateret 26. marts
1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-00-10073-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Med dedikation af begge forfattere - 117 sider - Illustreret - som NY.
Senest opdateret 26. marts
1. udgave fra 1998 på forlaget Könemann
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1700 gram
STORT, indbundet format - Som NY!
Senest opdateret 26. marts
fra 1987 på forlaget Sesam
ISBN: 87-7258-242-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 786 gram
Den store BÆRBOG – 218 sider – Hardback – Oversat og bearbejdet af Ole Høst. Er en herlig natur-håndbog, der beskriver mere end 80 vildtvoksende, forvildede og dyrkede bær. Men den er også en inspirerende kogebog med 264 opskrifter på spændende retter med bær. Indhold: Spiselige bær; Giftige bær; Dybfrysning og konservering; Opskrifter. B2130 -04 –10170 - Pris ex forsendelse