Senest opdateret 20. marts
1. udgave fra 1944 på forlaget Chr. Erichsen
Oplag: 2
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1075 gram
Indbundet, 244 sider plus register.
Senest opdateret 18. marts
1. udgave fra 1940 på Chr. Erichsens Forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
244 sider, illustreret i s/h og farver, hellæredsbind, lidt nus til bindet, resten står rigtig flot.
Senest opdateret 8. januar
fra 1946 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: 4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback med lærredsryg. 481 sider. Sprog: Dansk. Lærebog i madlavning. Illustreret i sort/hvid og farver. (2301-0024).
Senest opdateret 22. marts
fra 1946 på forlaget Chr. Erichsen
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 244+register
Indbinding: Hardback. Tilstand: Ryg med brugsspor. Indhold med nogle misfarvede sider Illustreret med fotos
Senest opdateret 22. marts
fra 1946 på Chr. Erichsens Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 245 kr
Indbinding: IB