Senest opdateret 18. marts
fra 1971 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Kinesisk kogekunst - Alverdens kogekunst - Opskrifter - 119 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of China” - Rigt illustreret i s/h. - Pris ex forsendelse -B1718 – 11 – 10655.1
Senest opdateret 17. marts
fra 1971 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi, Spansk
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1300 gram
Spansk og portugisisk kogekunst - Alverdens kogekunst -207 sider – Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Spain and Portugal” - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1718 – 19 – 10986
Senest opdateret 17. marts
fra 1972 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
Latinamerikansk kogekunst - - Alverdens kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1718 -12– 10202.2
Senest opdateret 2. marts
fra 1971 på Lademann Forlagsaktieselskab
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Spansk og portugisisk kogekunst - Opskrifter - Alverdens kogekunst -102 sider – Hardback - Sprog: Dansk - Oversat efter ”The Cooking of Spain and Portugal”. - Pris ex forsendelse - B1718 – 19 – 10986.1
Senest opdateret 24. april
fra 1972 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1200 gram
Latinamerikansk kogekunst -205 sider - Hardback - Smudsbind med brugsspor- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Redigeret af Jonathan Norton Leonard. Alverdens kogekunst. - Pris ex forsendelse-0
Senest opdateret 3. marts
fra 1971 på forlaget Lademann
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1089 gram
Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.
Senest opdateret 24. april
1. udgave fra 1972 på forlaget Lademann
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
116 sider, org. kartonneret indbinding i serien Alverdens Kogekunst.
Senest opdateret 24. april
1. udgave fra 1972 på forlaget Lademann
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
117 sider, org. kartonneret indbinding i serien Alverdens Kogekunst.