Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2007 på forlaget Olivia
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
93 sider - ill. i farve - indb. - STORT format - som NY.
Senest opdateret 7. april
2. udgave fra 2008 på forlaget Olivia
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
113 sider - ill. i farve - INDB. - stort format - som NY.
Senest opdateret 3. april
2. udgave fra 2008 på forlaget Olivia
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
81 sider - ill. i farve - hft. - stort format - som NY (navn i).
Senest opdateret 3. april
4. udgave fra 2009 på forlaget Olivia
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
113 sider - ill. i farve - hft. - stort format - som NY.
Senest opdateret 9. marts
2. udgave fra 2005 på forlaget Olivia
ISBN: 87-567-7861-9
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
En samling af de bedste opskrifter på lækker og delikat konfekt. Både klassiske og nye opskrifter.
Senest opdateret 23. februar
1. udgave fra 2003 på forlaget Olivia
Oplag: 1
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
82 sider - Illus6reret i farver - Indbundet - Som NY!
Senest opdateret 3. februar
3. udgave fra 2008 på forlaget Olivia
ISBN: 978-87-56-79029-1
Kategorier: Børnebøger, Børn & forældre, Kogebøger
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
paperback. lækre opskrifter på hjemmelavede slikkerier. seje, hårde. bløde , knasende,sure , stærke og søde sager. bolscher, slikkepine, vingummier. lakridser, flødeboller m.m. alle ingredienser er naturlige, kun de bedste råvarer er brugt -Alle opskrifter tydeligt markeret af typiske allergener.
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 2003 på Forlaget Olivia
ISBN: 87-7963-080-4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 500 gram
Indbundet, 81 sider.
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Olivia
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hæftet
Redaktion: Susanne Ørslev - ill. i farver - Indhold: Om chokolade , Smeltning af chokolade , Fyldt chokolade , Materialer og ingredienser , Grundopskrifter på flydende fyld og fondant , Grundopskrifter på trøffel og knas , Grundopskrifter på marcipan