Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.0 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.1 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 19. marts
fra 1987 på forlaget Bonniers Bibliotek
ISBN: 87-427-0302-6
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 615 gram
Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1: ABAL – BANA – 95 sider – Hardback – Smudsbind med lette brugsspor. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. B2131 -04 –10163.2 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 5. februar
1.1. udgave fra 1992 på forlaget Politiken
ISBN: 87-567-5038-2
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Flot kogebog - 320 sider - Hardback. Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Metoder, ingredienser, opskrifter og insparation. God fornøjelse.
Senest opdateret 29. januar
1. udgave fra 1985 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-567-41081
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 800 gram
I køkkenet med René Bolvig, Søren Gericke, Jonna Hald, Jens Peter Kolbeck, Erwin Lauterbach, Daniel Letz, Jean - Louis Lieffroy, Jan Pedersen, Arne Fusager Rasmussen og Hans Beck Thomsen – 192 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h af Anne-Marie Steen Petersen. Ti af landets bedste køkkenchefer ødsler med deres viden og fantasi i denne enestående samling. – Pris ex forsendelse -B1728– 09- 10252
Senest opdateret 24. februar
fra 1972 på Forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Bo Bedre’s Bagebog: Håndbog og opskrifter - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Bo Bedre’s Håndbøger nr. 7 – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. februar
fra 1972 på Forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 650 gram
Bo Bedre’s Nye Kogebog: Fremmed mad - Opskrifter fra 15 lande - 144 – Rødt lærredsbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. Bo Bedre’s Håndbøger nr.11. – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 1972 på forlaget Palle Fogtdal
Kategorier: Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 714 gram
Indbundet, 144 sider. ** Fra Secondhand Kogebøger, som kun sælger mad- og kogebøger. Se vores øvrige annoncer under "Find flere bøger fra samme bogsælger".
Senest opdateret 27. marts
fra 1966 på forlaget Palle Fogtdal
Kategori: Øvrige
pris: 135 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 144
Indbinding: Hellærred med smudsomslag
Illustreret sort/hvid og farver.
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 1984 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-01-13632-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 466 gram
Indbundet, 216 sider.