Senest opdateret 7. april
1. udgave fra 2000 på forlaget Høst & Søn
ISBN: 87-14-29617-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
224 sider - STORT, indbundet format m. smudsomslag - ill. i farve - Nærmest som NY!
Senest opdateret 27. marts
fra 2000 på forlaget Høst & Søn
Kategori: Øvrige
pris: 140 kr – stand: ★★★★
Sideantal: 224
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
Stort format, illustreret. Indhold: Frugtdesserter , Isdesserter , Creme- & flødeskumsdesserter , Souffleer, mousser & marengs , Ostedesserter , Pandekager & omeletter , Grundteknikker , Kager , Tærter & frugttærter , Ris- & semuljedesserter , Petitfours , Pynt & pift , Fagudtryk i køkkenet.