Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2004
Kategori: Vinbøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Indbundet med smudsomslag.
Senest opdateret 25. februar
2. udgave fra 2004 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-02-01219-7
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 215 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Tine Duch. (1902-0082).
Senest opdateret 26. marts
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 14. april
fra 2003 på forlaget Gyldendal
pris: 95 kr – stand: ★★★
Sideantal: 214
Indbinding: Illustreret kartonbind, kvadratformat
Stand: Som ny
.
Senest opdateret 17. april
fra 2000 på forlaget Gydendals bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 215
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Illustreret i farver.
Senest opdateret 15. april
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 186
Sprog: Dansk Indbinding: Illustreret karton med sm udsomslag Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Illustreret i farver.
Senest opdateret 15. april
fra 2000 på forlaget Gyldendals bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 85 kr
Sideantal: 215
Sprog: Dansk Indbinding: Papbind. Tilstand: Bind med enkelte små brugsspor. Foto: Tine Duch - ill. i farver
Senest opdateret 27. marts
fra 2004 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 186
Indbinding: Hardback uden smudsomslaget
Lars Torstenson giver her en basal introduktion til kunsten at fremstille vin. Han forklarer om de fem grundelementer i vinlavning: dyrkning, høst, gæring, lagring og sammenstikning. Bogens mange unikke farvefotos gør deres til , at drømmen som vinbonde kan begynde her.
Senest opdateret 14. marts
fra 2002 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8702012197
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 215
Indbinding: Kartonbind, kvadratformat
Foto af Tine Duch.
Senest opdateret 13. april
fra 2003 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr
Indbinding: IB