Senest opdateret 10. april
fra 2011
ISBN: 87-9261-902-9
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1430 gram
Hardback. Anmeldereksemplar.
Senest opdateret 8. april
fra 1987 på forlaget Lademann
ISBN: 87-15-08416-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 135 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1460 gram
Lademanns Store Kogebog – 247 sider – Hvidt lærredsbind - Smudsbind –Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse-
Senest opdateret 24. marts
fra 1988 på Forlaget Hamlet
ISBN: 87-15-07928-7
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 210 gram
Hamlets bog om ost- 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars - Christian Crone. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 24. marts
fra 1985 på Forlaget Hamlet
ISBN: 87-7321-243-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 215 gram
Hamlets bog om kakao og chokolade - 48 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars - Kristian Crone. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 8. februar
fra 1985 på Forlaget Hamlet
ISBN: 87-7321-250-4
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 210 gram
Hamlets bog om IS og SORBET -48 sider - Illustreret hardback. B2109-81 Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET
ISBN: 8773212431
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
- OGS? OM STORE KAGER OG CHOKOLADER.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1988 på forlaget DET NY LADEMANN
ISBN: 8715079287
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
ALT OM OST OG TILBEH?R + VIN.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET
ISBN: 8773212415
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
THE - URTETE - KAGER - MARMELADER OG SYLTETØJ.
Senest opdateret 3. februar
fra 1984 på forlaget Lademanns
ISBN: 87-15-07720-9
Kategorier: Billedbøger, Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi, Undervisning
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
hvad er Farfallini eller Raviola, hvordan adskiller disse pasta typer sig fra hinanden? Hvad er dyvelsdæk og hvad bruger man det til?Hvordan ser cashew - nødder ud? dette er blot et udpluk af utallige kulinariske råvarer der besvares med flotte farveplancher indeholdende flere hundrede råvarer.
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1985 på forlaget HAMLET
ISBN: 877321239
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 55 kr – stand: ★★★★★★
ALT OM KAFFE OG KAGE.