Senest opdateret 19. februar
fra 2000 på forlaget Byhistorisk Udvalg
ISBN: 87-90113-12-8
Kategori: Lokalhistorie
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Odensebogen 2000 – 204 sider – Foto-illustreret hardback. Rigt illustreret med samtidige fotografier mv. . - Pris ex forsendelse -2 -#1700
Senest opdateret 25. februar
fra 1997 på forlaget Poul Kristensen
ISBN: 87-7468-424-8
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 241 sider. Sprog: Dansk. Originaltitel: "Omkring køkkenet i Henne". Oversat af Jan and Hanne Bock. Illustreret i farver. (1116-0419).
Senest opdateret 25. februar
fra 1997 på forlaget Poul Kristensen
ISBN: 87-7468-424-8
Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★
Lærredsbind med smudsomslag. 241 sider. Sprog: Dansk. Originaltitel: "Omkring køkkenet i Henne". Oversat af Jan and Hanne Bock. Illustreret i farver. (1710-0673).
Senest opdateret 26. marts
fra 1997 på forlaget Poul Kristensen
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Første blanke side skåret ud. Stor format. Illustreret sort/hvid og farver.
Senest opdateret 15. april
fra 2016 på forlaget Muusmann
Kategori: Øvrige
pris: 270 kr
Sideantal: 248
Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet Tilstand: Pænt eksemplar. Fire af Danmarks store kokke gennem de sidste 40 år, giver hver deres mange bud på forskellige tilberedninger af østers. Bogen indledes med et kapitel med grundviden om østers og derefter p
Senest opdateret 15. april
fra 2017 på forlaget Muusmann
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 272
Sprog: dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag. Tilstand: Med fugtskjolder og bølget papir, ellers ok BEMÆRK! Med fugtskjolder og bølget papir, ellers ok - Fire danske mesterkokke, Hans Beck Thomsen (f. 1948), Søren Gericke (f. 1947), Erwin Laut
Senest opdateret 14. marts
fra 1997 på forlaget Poul Kristensen
ISBN: 8774684205
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 241
Indbinding: Helshirting med smudsomslag. Stort format
Illustreret i farver.