Senest opdateret 4. april
fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
ISBN: 87-7365-561-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 140 gram
De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 28. januar
fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
ISBN: 87-7365-561-9
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 140 gram
De bedste lamme – specialiteter – 71 sider – Paperback– Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Spændende opskrifter fra hele verden. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 20. januar
fra 1987 på forlaget Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek
ISBN: 87-7365-851-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 125 gram
God mad med Tomater – 72 sider – Paperback- Sprog: Dansk – Dansk bearbejdelse: Vivi Berendt. Nye og spændende opskrifter med de dejlige og anvendelige tomater. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 26. marts
fra 1987 på Peter Asschenfeldts forlag
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hæftet
Senest opdateret 11. april
fra 1986 på forlaget Asschenfeldt
Kategori: Øvrige
pris: 47 kr
Uindb.m/farvefotos og opskrifter samt en række instruktive tegninger ( Serien Asschenfeldt's køkkenbibliotek" ) Rimelig pænt eksempl."