Søg efter bog


Din søgning gav: 12 resultater
  1. Billede af bogen DESSERTBOGEN - Le Pâtissier Moderne

    Senest opdateret 3. marts

    DESSERTBOGEN - Le Pâtissier Moderne

    Af Gert Sørensen

    1. udgave fra 1995Erhvervsskolernes Forlag

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1800 gram

    318 sider - illustreret i farve - indbundet/hardback - meget STORT format - som nærmest NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 3. april

    FESTKAGER - Fremstilling & dekoration

    Af Gert Sørensen

    1. udgave fra 1997 på forlaget Aschehoug

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    64 sider - ill. i farve - indb. - kvadr. format - som NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 16. marts

    KONDITORI - Oplevelser og opskrifter

    Af Gert Sørensen

    1. udgave fra 1988 på forlaget Nyt Nordisk ForIag Arnold Busck

    Oplag: 1

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    150 sider - iIIustreret i farver & s/h - indbundet - som NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 9. marts

    LE PÂTISSIER MODERNE - The Modern Master Dessert Chef - (Den moderne dessertkonditor)

    Af Gert Sørensen

    1. udgave fra 1990Erhvervsskolernes Forlag

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 320 kr – stand: ★★★★★★

    246 sider - illustreret i farver & s/h - indbundet - fremstår nærmest som NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Billede af bogen Dessertbogen - Le pâtissier moderne

    Senest opdateret 13. marts

    Dessertbogen - Le pâtissier moderne

    Af Gert Sørensen

    1. udgave fra 1995

    Kategori: Kogebøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1900 gram

    Brugt bog i fin stand.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Den dobbelte stat

    Af Gert Sørensen

    fra 1998Museum Tusculanums Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 180 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hæftet


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen Le Pâtissier moderne

    Senest opdateret 18. februar

    Le Pâtissier moderne

    Af Gert Sørensen

    fra 1977Erhvervsskolernes forlag

    Kategori: Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★

    Vægt: 1200 gram

    Kogebogen er på 246 sider. Der er skrevet forrige ejers navn, samt besked i bogen med blyant. Alle i bogen viste desserter og dekorationer er fremstillet af forfatteren. Forsiden er et billede af en Piéces montées ( Croquembouche), som også er i bogen under dekorationer. Lidt om indhold: Flamberede desserter, kolde frugtdesserter, varme buddinger, isdesserter, dessertsauce, dekorationer.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    Gramsci og 'den moderne verden' - eller spørgsmålet om praxisfilosofiens autonomi

    Af Gert Sørensen

    fra 1993 på forlaget Museum Tusculanum

    Kategori: Øvrige

    pris: 195 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 520
    Indbinding: Hæftet med transparent plast
    Om den italienske socialistiske teoretiker Antonio Gramsci (1891-1937) og diskussionen af hans teorier i italiensk kultur. Ex-bibliotek.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. april

    Festkager - fremstilling og dekoration

    Af Gert Sørensen

    fra 1997Aschehoug Dansk Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 135 kr

    Sideantal: 64
    Indbinding: IB
    Ubrugt. Frieksemplar. Lette lagerspor


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 13. april

    Dessertbogen - Le Patissier Moderne

    Af Gert Sørensen

    fra 1995Erhvervsskolernes Forlag

    Kategori: Øvrige

    pris: 270 kr

    Sideantal: 318
    Indbinding: IB
    Ubetydelige brugsspor. Ejernavn


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort