Senest opdateret 10. februar
fra 2000 på forlaget Bogklubben 12 bøger
ISBN: 87-604-0814-6
Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 195 kr – stand: ★★★★★★
Det kulinariske Frankrig. 256 sider. Foto-illustreret hardback i storformat. Rigt illustreret ved opskrifterne med farvefotografier. Navn på friblad. "Oplevelser og opskrifter fra det franske køkken". B2104-326 - Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 20. marts
1. udgave fra 2000
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 2200 gram
Bogen er i meget fin stand og fremtræder nærmest som ny.
Senest opdateret 15. april
fra 2000 på forlaget Bogklubben
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 256
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. (22x33 cm) med smudsomslag Tilstand: Pænt eksemplar. Originaltitel: Savoring France - redaktion Chuck Williams - ill. i farver
Senest opdateret 27. marts
fra 2000 på forlaget Bogklubben
Kategori: Øvrige
pris: 165 kr
Sideantal: 256
Indbinding: Hardback.
Stort format, illustreret.
Senest opdateret 14. marts
fra 2000 på forlaget Bogklubben
ISBN: 8760408146
Kategori: Øvrige
pris: 160 kr
Sideantal: 256
Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort format
Illustreret i farver