Søg efter bog


Din søgning gav: 43 resultater
  1. Billede af bogen Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Senest opdateret 14. april

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration

    Af Josceline Dimbleby

    2. udgave fra 1994 på forlaget Bogklubben12Bøger -2. oplag

    ISBN: 87-604-0022-6

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 1335 gram

    Politikens nye kogebog – Metoder, ingredienser, opskrifter, inspiration – 319 sider – Hardback - Sprog: Dansk -Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Er en omfattende og moderne grundkogebog med trin for trin –gennemgang af alle kogekunstens metoder. Fyldt med nye og klassiske opskrifter fra hele verden samt inspiration og gode råde både for begynderen og den erfarne kok. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Rejse til nattens ende

    Senest opdateret 12. marts

    Rejse til nattens ende

    Af Louis-Ferdinand Céline

    fra 2001 på forlaget Gyldendals Bogklubber

    Oplag: 1.

    ISBN: 9788700684942

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 820 gram

    Historien om lægen Ferdinand Bardamu og hans oplevelser i Frankrig, Afrika og USA er et af den moderne verdenslitteraturs mest omstridte og væsentligste værker. Hæftet, vistnok ulæst. 466 sider.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Politikens nye kogebog

    Senest opdateret 5. februar

    Politikens nye kogebog

    Af Josceline Dimbleby og Lilian Kaufmann

    1.1. udgave fra 1992 på forlaget Politiken

    ISBN: 87-567-5038-2

    Kategori: Kogebøger

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Flot kogebog - 320 sider - Hardback. Dansk bearbejdning: Lilian Kaufmann. Metoder, ingredienser, opskrifter og insparation. God fornøjelse.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 3. april

    Næsten vegetar - Grøn mad med fisk og fjerkræ

    Af Josceline Dimbleby og Erwin Lauterbach

    fra 2002Politikens Forlag

    Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Skøn bog på 160 sider, der i tekst og billeder slår en tyk streg under, at det ikke er nogen kunst at spise sundere og mere klimavenligt. Dette er bogen for alle, der spiser grønt uden at være 100 % vegetarer. Inspiration og lækre opskrifter med masser af grøntsager, salater, pasta, fisk og fjerkræ.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Når en 12-årig kan

    Af Celine Lund-Nielsen Remvig

    fra 2013 på forlaget HKNC Management

    Kategori: Øvrige

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

    Indbinding: Hæftet
    Kogebog med opskrifter på småretter, hovedretter, desserter og snacks udarbejdet af forfatteren da hun var 12 år.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Rejse til nattens ende. 1- 2

    Senest opdateret 12. april

    Rejse til nattens ende. 1- 2

    Af Louis-Ferdinand Céline

    1. udgave fra 1968 på forlaget Arena

    Oplag: 1

    Kategori: Romaner

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 626 gram

    2-bindsværk, meget velholdt, ren og tæt.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen Kendte kokkes franske landkøkken

    Senest opdateret 19. marts

    Kendte kokkes franske landkøkken

    Af Les Maîtres Cuisiniers de France i samarbejde med Céline Vence

    fra 1987 på forlaget Forum - 1. oplag

    ISBN: 87-553-1545-3

    Kategorier: Fransk, Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 90 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 410 gram

    Kendte kokkes franske landkøkken - 180 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Oversat af Dorte Remaoun og redigeret af Marianne Stürup - Rigt illustreret i s/h og farver . Bogen er en rejse fra Alsace og Lorraine over Bourgogne, France-Comté og Savojen videre til Lyonnais og Dauphiné for at ende i Provence og på Korsika. Og man nærmest fornemmer duften og smagen af et af verdens bedste køkkener. Meget tæt på seks kvalitetsstjerner. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Billede af bogen Kendte kokkes franske LANDKØKKEN

    Senest opdateret 10. februar

    Kendte kokkes franske LANDKØKKEN

    Af Les Maîtres Cuisiniers de France - i samarbejde med Céline Vence

    1. udgave fra 1987 på forlaget Forum

    Oplag: 1

    Kategorier: Kogebøger, Lokalhistorie, Mad & gastronomi

    pris: 70 kr – stand: ★★★★★

    181 sider - ill. i farver & s/h - I meget fin stand!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    Grøn mad med fisk og fjerkræ - Næsten vegetar

    Af Josceline Dimbleby & Lauterbach, Erwin

    fra 2002 på forlaget Politiken

    Kategori: Øvrige

    pris: 115 kr – stand: ★★★★★

    Sideantal: 159
    Indbinding: Hardcover
    Stort format, illustreret i farver. Originaltitel: The almost vegetarian cookbook - dansk bearbejdelse ved Erwin Lauterbach.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. februar

    Politikens nye kogebog

    Af Dimbleby, Josceline

    2. udgave fra 1994 på forlaget Bogklubben 12 Bøger

    ISBN: 87-604-0022-6

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 110 kr – stand: ★★★★★

    Hardback. 319 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Bearbejdet til dansk af Lilian Kaufmann efter "The Cooks Companion (1991)". (1116-0424).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort