Søg efter bog


Din søgning gav: 9 resultater
  1. Billede af bogen Ali-Bab Gastronomisk Håndbog

    Senest opdateret 18. april

    Ali-Bab Gastronomisk Håndbog

    Af Ali-Bab

    2. udgave fra 2011Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Oplag: 1

    ISBN: 978-87-17-0419-3

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 96 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1885 gram

    Hardback. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD) Vejer 1685 gram.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog Bemærk bogen har forlænget leveringstid



  2. Billede af bogen L´art culinaire Francais

    Senest opdateret 13. marts

    L´art culinaire Francais

    Af Ali-Bab

    1. udgave fra 1957

    Kategori: Kogebøger

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 3000 gram

    Fantastisk flot fransk kogebog.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1997Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 145 kr – stand: ★★★★

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Hardback med smudsomslag.
    Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter , Nogle Ord om Sovser , Suppernes Definition og Klassificering , De bedste franske Vine , Mine Menuer , Opskrifter Oversat af James Price


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Ali-Bab - Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1981Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 150 kr – stand: ★★★★

    Indbinding: Hardback
    Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne , Maaltidets Servering , En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning , Fonder, Kødkraft, Essenser og andre


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. april

    Gastronomisk Haandbog - kulinariske Studier

    Af Ali-Bab

    fra 1975Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 8717020131

    pris: 420 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Hardback i kasette
    Stand: Velholdt eksemplar
    Originaltitel: Gastronomie pratique - autoriseret Oversættelse ved Herman Dedichen. Originaltitel: Gastronomie pratique - autoriseret Oversættelse ved Herman Dedichen


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. april

    Gastronomisk Haandbog. Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af Ali-Bab

    fra 1981Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 170 kr

    Sideantal: 1096
    Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. april

    Gastronomisk Haandbog. Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af Ali-Bab

    fra 1976Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    Kategori: Øvrige

    pris: 170 kr

    Sideantal: 1096
    Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Gastronomie Pratique.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Gastronomisk Haandbog. Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af Ali-Bab

    fra 2011Nyt Nordisk Forlag

    ISBN: 9,78872E+12

    Kategori: Øvrige

    pris: 145 kr

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Kartonbind
    Oversat ved James Price.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Gastronomisk Haandbog - Kulinariske Studier. Med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, aargange og behandling

    Af Ali-Bab

    fra 1975Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

    ISBN: 8717020131

    Kategori: Øvrige

    pris: 145 kr

    Sideantal: 1096
    Indbinding: Kartonbind
    Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort