Senest opdateret 14. april
1. udgave fra 2013 på forlaget Turbine
Oplag: 1
ISBN: 9788771413229
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 101 sider. Sprog: Dansk. 30 opskrifter med sødt eller salt lakrids som pulver eller sirup som den gennemgående ingrediens. Fordelt på kapitlerne: hverdag, forretter, hovedretter, desserter og Crazy Holm med alt fra klassiske frikadeller til hjemmelavede lakridspølser i egen tarm med lakridsketchup. Illustreret i sort-hvid og farver. (2107-0079).
Senest opdateret 7. juni
fra 2013 på forlaget Turbine
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 100
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar Ill. i farver - 30 opskrifter med sødt eller salt lakrids som pulver eller sirup som den gennemgående ingrediens. Fordelt på kapitlerne: hverdag, forretter, hovedretter, desserter
Senest opdateret 7. juni
fra 2014 på Turbine forlaget
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 129
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. Tilstand: Pænt eksemplar. Claus Holm har sat sig for at drive manden tilbage i køkkenet. Han skal have lyst til at være der sammen med konen, kæresten og ungerne, og der skal være simple og gode opskrifter, så han k
Senest opdateret 7. juni
fra 2011 på forlaget Hedegaard Foods
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 140
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Fejlfrit eksemplar.