Senest opdateret 17. maj
fra 1967 på forlaget Spektrum
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.1
Senest opdateret 6. maj
på J. Sjøgrens Forlag fra 1969 -72
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 760 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 9500 gram
DET NYE KØKKENBIBLIOTEK - (15 bind) - Hardback - Sprog: Dansk -Tegninger: Kjeld Vibholm -- Bagning; Desserter; Fisk og skaldyr; Fjerkræ; Gris; Gør det selv; Hors D’oeuvres; Huske glemme bog; Kalv; Koldt bord; Okse; Selskaber; Supper og saucer; Vildt og Lam; Æg og grønt. –Pris ex forsendelse - B1701 -04- 11299
Senest opdateret 30. april
fra 1967 på forlaget Spektrum
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback - -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse - B1708 -22-10276
Senest opdateret 3. april
1. udgave fra 1967 på forlaget Spektrum
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★
112 sider - i fin stand.
Senest opdateret 14. april
fra 1967
pris: 55 kr – stand: ★★★★
Vægt: 250 gram
111 sider, pb.
Senest opdateret 14. juni
fra 1967 på forlaget Spektrum
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 112
Indbinding: Biblioteksbind. Tilstand: Udgået bibliotekseksemplar med brugsspor.