Senest opdateret 18. maj
fra 2017 på forlaget Turbine
ISBN: 9788740615104
Kategori: Kogebøger
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
122 sider. Indbundet / hardcover udgave. Som ny. -- ”Vores hav” er en kogebog med opskrifter på lækre og velsmagende retter med råvarer fra det fantastiske spisekammer, der gemmer sig lige under overfladen ved de danske kyster. I Danmark har vi nemlig fri adgang til nogle af verdens allerbedste skaldyr og bløddyr. “Vores hav” er en havkogebog , helt uden opskrifter på fiskeretter, men netop med brug af de velsmagende råvarer, de danske farvande ellers har at byde på i form af hummer, østers, blåmuslinger, rejer, krabber og blæksprutter. Bogens forfattere, giver læseren inspiration til, hvordan disse vidunderlige råvarer kan blive en integreret del af de daglige måltider. Og tilberedning behøver ikke nødvendigvis at være dansk eller ny nordisk. Begge forfattere har udtalt rejsefeber og søger gastronomiske oplevelser jorden rundt, og derfor er der inspiration fra den vide verden i bogens opskrifter, det er danske råvarer og opskrifter med internationalt tvist. God appetit. Bogen indeholder opskrift-kapitler med disse råvarer: Hummer Jomfruhummer Østers Muslinger Rejer Blæksprutter -----Om forfatterne: Helle Brønnum Carlsen har et stort set uendeligt gastronomisk-cv hvoraf bl.a. kan fremhæves: mangeårig madanmelder for dagbladet Politiken, nu anmelder hos bl.a. Weekendavisen, initiativtager til Smagens Dag i 1992 sammen med Claus Meyer og Jan Friis-Mikkelsen, lektor ved N. Zahles Seminarium i hjemkundskab, medlem af Det Gastronomiske Akademi, medlem af Dan Jørgensens “Måltidstænketanken”, medlem af bestyrelsen i “Københavns Madhus” og forfatter til 15 kogebøger. ------Mikkel Wejdemann er uddannet hjemkundskabslærer på N. Zahles seminarium som elev hos Helle Brønnum Carlsen. Han driver det gastronomiske konsulent-bureau “MadMikkel”, var COOPs frontfigur på Smagekasssen 2016, er ambassadør for COOPs projekt ‘GoCook’, deltager og prisvinder i “Årets Østersservering” 2016 på Fanø. Han har særligt fokus på international gastronomi, er medlem af De Berejstes Klub, har været bosat i Frankring, Kina, Tyskland og Canada, og har – nå ja – cyklet fra Danmark til Antarktis på en gastronomisk solo-cykeltur med titlen “Smag på verden”.
Senest opdateret 18. maj
2. udgave fra 2000 på forlaget Aschehoug
ISBN: 87-11-12919-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 65 kr – stand: ★★★★★★
Hardback, 112 sider Lækre retter til festlige lejligheder : vejfesten, nytårsaften, studenterfesten samt små intime middage under fire øjne. Med Rolf Lund som guide klarer du også juleaften med svigermors øjne i nakken.
Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 2001 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: 2
ISBN: 87-90816-18-8
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 60 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Salatbogen - 72 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Foto: Lars Kaslov. Bogen giver gode råde om behandling af naturens ingredienser og inspiration til drikke og brød, der kan sikre salaten det sidste pift. - Pris ex forsendelse -B1728– 19 - 10503.1
Senest opdateret 17. maj
1. udgave fra 1999 på Forlaget D3 og Netto
Oplag: 1
ISBN: 87-90816-00-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
WOK - 72 sider - Kartonbind - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Wok-bogen hjælper dig med at skyde genvej til Asien: Få en grundig introduktion til brugen af wok, læs og de vigtigste ingredienser i det asiatiske køkken og find inspiration til sund, billig og hurtig mad. - Pris ex forsendelse -B1728– 23 - 10010.1
Senest opdateret 17. maj
3. udgave fra 2010 på forlaget Politiken
Oplag: 2
ISBN: 9788756793902
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 833 gram
I fineste stand, ren og tæt.252 sider.
Senest opdateret 17. maj
fra 1967 på forlaget Spektrum
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 205 gram
Vildt og fisk - For jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet - 111 sider – Paperback -Sprog: Dansk. Indeholder de bedste opskrifter fra den gamle samling samt adskillige nye, som vil glæde de tusinder af husmødre, der i årets løb vil sætte vildt -og fiskeretter på bordet tilberedt på den helt rigtige måde -Pris ex forsendelse -B1708 -22-10276.1
Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2015 på forlaget High on life
Oplag: 1.
ISBN: 9788799266791
Kategorier: Børn & forældre, Kogebøger, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Lad de små gå på opdagelse i et magisk univers af juicer, smoothies, slushice, saftevand, desserter og sunde ispinde. Tag dem med i køkkenet og lad kreativiteten få frit løb - de største successer opstår nemlig, når de får lov at trylle med. Alle opskrifter er selvfølgelig uden tilsat sukker og mejeriprodukter. Hardback - 125 sider. ( 17,5 x 24,6 cm )
Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2014 på forlaget Vandkunsten
Oplag: 3.
ISBN: 9788776952815
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Hjemkundskab, Hus & have, Husdyr, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 190 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 320 gram
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser. Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri – der altid har hentet inspiration fra det store udland – og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden "stået i lære" hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager. Softback - 197 sider i meget FLOT stand. ( 19,6 x 12,8 cm )
Senest opdateret 16. maj
1. udgave fra 2008
ISBN: 9788791398063
Kategorier: Hus & have, Håndarbejde/hobby/håndværk, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 300 gram
Kvadratisk format - Hardback - 64 sider. Fra indholdet bl.a. Æblekompot - Æbler i Citroncreme - Æblekage med revet citronskal - Store æblemuffins med kardemomme - Æblekage med hasselnødder - Bagte æbler - Æblebylter - Æbler med havresmuld og kanel - Æblekræmmerhuse - Hvordan din æblekage lykkes for dig - Lækkert tilbehør ….. og ligeså mange flere gode opskrifter.
Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2014 på forlaget Politikens Hus
Oplag: 2.
ISBN: 9788740002041
Kategorier: Hobby, Hus & have, Kogebøger, Krop & sind
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 610 gram
Hardback - Flot tilstand - 168 sider. Bogen byder på opskrifter til 37 forskellige kryddersnapse og 55 forslag og opskrifter på små retter, fingermadder eller snacks, man kan nyde til. Mosebøllesnaps og rejer, dild og sprød kartoffel; kvædesnaps og fjerkrælever med friske brombær på sprødt brød; hyldeblomstsnaps og torske-brandade med løvstikke eller rabarbersnaps og flødekarameller med mynte til den søde tand. Og det er blot et par eksempler på, hvor smukt Aamann-Christensen kombinerer elementer fra mormors køkken og fremtryller de lækreste kreationer i et nyt og moderne bud på det nordiske køkken anno 2010. Bogen er illustreret med skønne fotos af kryddersnapse og mad foruden fotos af de forskellige krydderurter, så man nemt kan genkende dem, når man er på jagt i naturen.