Senest opdateret 11. maj
2. udgave på Flints forlag
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 75 kr – stand: ★★★★★★
u.å. genoptryk af originalen nu med introduktioner og illustrationer af Jette Rantorp. 102 sider, flot indbundet i originalt karton omslag med tegninger og print. Meget flot stand.
Senest opdateret 25. april
1. udgave fra 1998 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
280 sider - iIIustreret - indbundet - som NY/ulæst!
Senest opdateret 6. maj
1. udgave fra 1999 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
280 sider - iIIustreret - indbundet - nærmest som ny!
Senest opdateret 27. april
1. udgave fra 1969 på FLINTs FORLAG
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
102 sider - ill. - indbundet - i flot stand!
Senest opdateret 26. marts
fra 1978 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 26. marts
fra 1982 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 26. marts
fra 1976 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 26. marts
fra 1979 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 24. marts
2. udgave fra 2007 på forlaget L&R
Kategorier: Botanik, Kogebøger
pris: 170 kr – stand: ★★★★★
144 sider - illustreret i farve - nærmest som ny!
Senest opdateret 26. marts
fra 1975 på forlaget Wormianum
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback