Senest opdateret 14. juni
4. udgave fra 2000 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1
ISBN: 8700483141
Kategori: Kogebøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 420 gram
Meget velholdt, ren og tæt.158 sider
Senest opdateret 14. juni
1. udgave fra 1999 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategorier: Hus & have, Kogebøger
pris: 320 kr – stand: ★★★★★★
94 sider - ill. i farve - hardback + aIIe 4 mønsterark - STORT tværformat - nærmest som NY
Senest opdateret 14. juni
fra 2000 på PP Forlag
Oplag: 2
ISBN: 87-90799-07-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1100 gram
Det er bar’ mad – 249 sider – Hardback– Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse - B1730-04 –10507.1
Senest opdateret 13. juni
fra 1998 på forlaget Gyldendals Bogklubber
ISBN: 87-00-61167-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 880 gram
Ælle, bælle frikadelle - Mad for børn og voksne -247 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i s/h fotografier. Handler om mad som både børn og voksne kan li’ at spise. Bogen gør meget ud af madglæde. Om at give børn lejlighed til at opleve verden så intenst som muligt, også via madvarernes duft, smag og udseende, og ved at være med til at tilberede maden selv. Navn på indersiden af bindet. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 13. juni
fra 2006 på forlaget Könemann
ISBN: 3-8331-3178-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
Le Cordon Bleu – Gourmetskolen -Fisk og skaldyr - 64 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 13. juni
fra 1985 på forlaget Gyldendals Bogklub
ISBN: 87-01-06192-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 410 gram
Den Amerikanske Kogebog – 174 sider - Hardback- Sprog: Dansk - Tegninger: Jens Herskind. - Pris ex forsendelse -1
Senest opdateret 13. juni
fra 2013 på Forlaget Niche Books
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 550 gram
Middelhavets køkken - Med et strejf af Le Creuset - 94 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Inviterer Le Creuset dig på en kulinarisk rejse til den vidunderlige middelhavskyst. Du får opskrifter på både klassiske og moderne forretter, hovedretter og desserter fra Frankrig, Italien, Spanien, Grækenland og Nordafrika - alle nemme at gå til og tilberedt med gode friske råvarer. – Pris ex forsendelse
Senest opdateret 12. juni
1. udgave fra 1971 på Winthers Forlag A/S, København
ISBN: 87-18-00015-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 125 gram
Whisky kogebogen -91s- Papbind. Whisky - KOGEBOGEN - og kogebogen skal forstås helt bogstaveligt. Her er tale om opskrifter, hvori anvendes diverse whisky mærker. B2026-24-13 - Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 12. juni
1. udgave fra 2005 på forlaget Royal Greenland – 1. oplag
ISBN: 87-11-26172-2
Kategorier: Grønland, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Let og lækker hverdagsmad -112 sider – Paperback - Stor format - Sprog: Dansk - Madfotos af Jes Buusmann. Grønlandske rejer - grønlandsk hellefisk - laks og rødspætter. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 11. juni
fra 1996 på forlaget Gyldendal - 3. oplag
ISBN: 87-01-42662-1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 505 gram
Mikro - ovnen: En håndbog i brug af mikrobølgeovnen - teknik - udstyr -vedligeholdelse. Mere end 100 gode opskrifter -222 sider - Plastbehandlet papbind - Sprog: Dansk. Rigt illustreret i s/h og farver. Praktisk vejledning til moderne madlavning med moderne køkkengrej. - Pris ex forsendelse